ARTISTOMTALE

Trond Grandlund tilbake til «rootsrøttene»

«The Ride», anno 2018. Foto: NAMA.

80-tallsprosjektet til Trond Grandlund med fokus på rootsmusikk ser dagens lys igjen.

Det melder Nama Management & Events AS, som nå tar imot bestillinger for perioden vinter og vår 2019.

I 1986 ga Trond Granlund ut plata The Ride.

Med på albumet var to av Norges dyktigste rockegitarister, Morty Christiansen og Leif Ottesen.

Disse to og Trond har nå bestemt seg for å spille sammen igjen, og de har også fått med seg tre andre veteraner: Lasse Hafreager på tangenter, Jan Arild Moe på bass og Jon Grimsby på trommer.

Nå kaller de seg The Ride, og gleder seg til å presenterer musikk fra platene Trond Granlund ga ut i perioden 1983 til 1986: Driftin’ (1983), Hearts in Danger (1985) og The Ride (1986) som alle inneholdt roots- og rockemusikk.

Et av stedene det blir spilling er Olsens restaurant og bar i Oslo, 21. desember 2018.

Trond Granlund (født 29. juli 1950 i Oslo) er en norsk rockesanger, komponist og gitarist.

Granlund platedebuterte i 1973, og utga sin første soloplate i 1976. Fra slutten av 80-tallet utviklet han seg i retning av rootsmusikk og norske tekster.