BRANSJELEVERANDØR

Tix med første norske ansatt

Tix-gründer Sindri Mar Finnbogason (t.v.) og hans nyansatte konsulent Marianne Hettervik. Foto: John Berge, KINOMAGASINET.no ©

Marianne Hettervik er ansatt som konsulent i Tix Norge. Hun har jobbet i Stavanger konserthus i ni år.

På plass under Norsk kulturhusnettverks fagsamling i nettopp Stavanger konserthus er Hettervik tilbake. Denne gang med Tix-«hatten» på.

STAVANGER:

– Det er rart og pussig, sier Marianne med et smil.

Om det å være tilbake.

I Tix skal hun jobbe som konsulent.

Marianne Hettervik tilbake på «gamle arbeidsplassen» – Stavanger konserthus – for å presentere billettsystemet Tix. Foto: John Berge, KINOMAGASINET.no ©

Hun var billettkoordinator i Stavanger konserthus.

– Vi hadde Venuepoint her. Så jeg kjente Sindri Mar Finnbogason fra han som Venuepoint-ansatt implementerte deres system for seks år siden, forteller Marianne.

Da hun forsto at Tix, Sindris nye selskap, ekspanderte i Norge, var hun rask på labben.

– Dette er en mulighet som ikke kommer så ofte, sier hun.

– Hva er forskjellen på Tix og konkurrentene, slik du ser det?

– Den største brukerfordelen er at det er enkelt og mer moderne, med mye mer muligheter, blant annet er flere nettlesere mulige å bruke. Jeg tror ikke andre billetsystemer er dårligere for sluttkundene – forbrukerne – men bruken for de som selger billetter er definitivt annerledes.

Stor interesse fra flere kulturhussjefer for å sjekke ut Tix-systemet. Gründer Sindri Mar Finnbogason demonstrerte. Foto: John Berge, KINOMAGASINET.no ©

Les mer om Tix her:

​Tix med sin tredje norske kunde

TIX har sikret seg de to første norske kulturhuskundene

Billettsystemet TIX på vei inn i Norge

Derfor valgte Arendal Kulturhus biletttsystemet TIX