BRANSJELEVERANDØR

Skeies «Artist» slår an hos kulturhusene

Key Account Manager for Kino & Kultur Norden-avdelingen hos Skeie Seating AS, Runar Lien, er glad for at selskapet har et godt renommé hos kulturhusene. Foto: John Berge ©

Den norske stolprodusenten Skeie opplever suksess med sin stoltype «Artist» hos norske kulturhus.

– «Artist» har vi levert på titusen vis av, sier Runar Lien hos Skeie Seating AS til Kulturhusmagasinet.no. Han er Key Account Manager for Kino & Kultur Norden-avdelingen hos Skeie Seating.

– Det er en slank modell, med smale inntrinn og designmessig bygger lite.

Skeies mann forteller at selskapet nylig har levert stoler til Kautokeino kulturhus.

Det bygges nå et nytt teaterhus for Turnéteatret i Trøndelag (tidligere Nord-Trøndelag Teater), som åpnes 9. september 2017. Også her leverer Skeie stolene.

– Dette er et flott og dyrt nybygg, så det er klart det er prestisje i å få levere til det. Men det er mange kulturhus som har begrenset økonomi, og å få kunne levere til de små er absolutt også kjekt for Skeie, sier Runar Lien.

Stolmodellen Artist i Stavanger konserthus. Foto: Stavanger konserthus.

Stolmodellen Artist står også blant annet i Stavanger konserthus, Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand og Sandnes kulturhus.

– Vinner dere mange anbud?

– Absolutt, det vil jeg si. Innen teater, konserthus, kulturhus, og på kinomarkedet. Jeg opplever at vi har en bra «standing» i markedet, sier Runar Lien.

Operasjonssjef Runar Lien (t.v.) og salgs- og markedssjef Knut Godal i Skeie Seating AS. Foto: John Berge ©

SKJER DET NOE SPENNENDE HOS DITT KULTURHUS ELLER DITT FIRMA?  Tips oss om små og store nyheter!