ARTISTOMTALE

Nye «roller» for skuespillerne Rolf Kristian Larsen og Frank Kjosås

Heidi Gjermundsen Broch spiller hovedrollen som Brille i «l.i.f.e.g.o.e.s.o.n». Heidi er mest kjent for musikalrollene sine: Evita, Tenk om og Next to Normal. Foto: Eirik Malmo

Det nye teaterstykket «l.i.f.e.g.o.e.s.o.n» har urpremiere hos Det Norske Teatret i Oslo torsdag 25. oktober 2018.

Skuespillerne Rolf Kristian Larsen og Frank Kjosås debuterer med dette i to for de nye «roller».

De er nemlig hhv. dramatiker og regissør av stykket.

Med seg på Scene 3 har de fått en erfaren skuespiller med i «l.i.f.e.g.o.e.s.o.n.» Her møter vi Heidi Gjermundsen Broch i rollen som Brille, en middelaldrende, relativt grå kvinne ansatt i Staten. Hun har mistet lysta på livet etter at mannen døde for over 20 år siden. Hun og datteren har glidd fra hverandre, og det eneste hun har levd for er å skjøtte jobben til punkt og prikke. Inntil Brille en dag får en svært dårlig beskjed fra legen om at hun ikke har lenge igjen å leve.

Regissør Frank Kjosås håper publikum vil få en slags vekkar om hvordan de lever livene sine:

– Samtidig er det en slags naivistisk hylling til livet, sier han.

– Vi må rekke å leve før vi dør, seier dramatikar Rolf Kristian Larsen.

I rollene: Heidi Gjermundsen Broch, Ingeborg Sundrehagen Raustøl, Frode Winther, Joachim Rafaelsen og Peiman Azizpour

Frank Kjosås har jobbet hos Det Norske Teatret i over ti år som skuespiller. For tiden spiller han hovedrollen i The Book of Mormon på Hovedscenen. Foto: Siren Høyland Sæter