NYTT UTSTYR

MIPRO til Norsk Lydteknikk AS

– Vi har allerede snakket med mange fornøyde norske MIPRO-brukere, og vi gleder oss til jobben med å utvikle MIPRO videre i det norske markedet.

Det forteller daglig leder Bjørn Fjeld hos Norsk Lydteknikk AS i Drøbak til Kulturhusmagasinet.no.

Norsk Lydteknikk AS melder at de er ny lagerførende distributør for taiwanske MIPRO trådløse mikrofoner og mobile lydanlegg i Norge.

Fjeld mener at MIPRO er godt kjent gjennom mange år, for sin fokus på best mulig kvalitet til det Fjeld kaller «riktig pris».

MIPRO har vært representert i Norge i 25 år av Norsk Musikk Distribusjon AS, som gikk konkurs på slutten av 2017.

– Vi overtok over etter dette, og har bygd opp lager og forhandlernettverket nå i 2018, sier Fjeld.

Mipro er et velkjent merke blant både musikere og ly teknikere.  Med sin nye digital teknologi tar MIPRO steget helt opp, og har produkter helt på linje med de største leverandørene, mener Fjeld.

– MIPRO passer godt inn i vårt utvalg av kvalitetsprodukter, sammen med Symetrix, Community høyttalere, Attero Tech med flere.

– Mange kulturhus er fornøyde brukere av Mipro ACT-7 trådløse mikrofon systemer, og er et godt eksempel på nye kunder vi ser frem til å følge opp fremover. Mipro ACT-8 digitalt system har blitt en liten «hit» blant lydutleie/PA teknikere, med flat frekvensgang fra 20Hz til 20kHz er systemet velegnet med målemikrofoner, opplyser Fjeld.

MIPRO har det siste året lansert ACT-8, som er et digitalt (kryptert) system i UHF-båndet. Samme teknologi finnes i det nye MI-909 In Ear Monitor systemet. Digital teknologi gir flat frekvensrespons fra 20Hz og svært lineær frekvensrespons, som gir nye muligheter bla til trådløst målesystem.

MIPRO tilbyr nå også Dante kort til ACT-7 og ACT-8 serien. Det er mange steder som har investert i miksere og digitale prosessorer med Dante, og nå tilbyr Mipro prisgunstige profesjonelle mikrofonsystemer for enkel tilkobling via Cat-kabel – enten det er sal, scene, auditoriet eller videokonferanse.

MIPRO Electronics Co., Ltd. ble etablert i 1995.

Kulturhusmagasinet – Bilde, lyd, lys og teknikk for norske scener. Vi dekker stedene, menneskene og bransjen. Tips oss gjerne om nyheter der du jobber – på kulturhus, rockeklubb, teater, opera, festival, eller hos management – og andre leverandører av teknisk utstyr! NB: Vi skifter navn og domene 01.01.2019 til Scenemagasinet for å tydeliggjøre at vi dekker alle aspekt av bransjen.