LEVERANDØR

Fora Form satser friskt videre

Plaza auditoriestolen fra Fora Form.

Bedre start i 2018 enn på samme tid i 2017. Nå satser Fora Form videre blant annet i Sverige og Tyskland.

Det melder bedriften overfor lokalavisen Sunnmørsposten (bak betalingsmur.)

2016 ble et rekordår for Fora Form, med mange store leveranser til kinoer, kulturhus og auditoriumer, forteller administrerende direktør Ivar Sandnes til lokalavisen.

I 2017 endte omsetningen til firmaet på 154 millioner kroner, hvorav nesten ti millioner kroner ble overskuddet. Nå kommer sofanyheten «Kove» og konferansestolen «Fjell».

– Det er kulturhus som har vært vårt store marked, og vi har møblert mange av kulturhusene i Norge, men nå er vi også blitt sterkere på kino. Det er hyggelig, sier prosjektsjef Børre Davidsen i Fora Form til Kulturhusmagasinet.no.

Fora Form eies av Lammhults Design Group i Sverige og har 56 ansatte. Brorparten er å finne i Ørsta kommune, men ti er på plass ved salgsavdelingene i Bergen og Oslo. Norge er bedriftens viktigste marked.

Administrerende direktør Ivar Sandnes. Foto: Fora Form.