KULTURHUSDRIFT

Endelig ny hjemmeside for Meieriet kultursenter

Forsiden på www.meierietkultursenter.no fredag 15. september 2017.

Tirsdag 12. september fikk Meieriet kultursenter i Lofoten endelig ny hjemmeside.

Det har vært prøvedrift hos Meieriet kultursenter fra 17. mars 2017.

Langhelgen 4.-7. mai 2017 var det såkalt «Åpningsfestival» for hele Meieriet kultursenter, som er på 4.000 kvadratmeter.

www.meierietkultursenter.no er adressen. Kinoen og kulturskolen i samme hus har egne hjemmesider, men man kan også få full kinoinformasjon på den nye felles nettsiden.

– Her er alt samlet. Vi tenkte med siden at vi går rett på sak og informerer om aktivitetene på kultursenteret. Ved for eksempel å klikke deg inn på fanen billetter, får du en fane for scene, som er kulturarrangementene, og en egen for kino. Her kan du lese mer om hver film, og i den grad du skal kjøpe billett er dette den enkleste måten, sier Richard Brattli, enhetsleder kultur i Vestvågøy kommune, til Lofotposten.

Meieriet bruker DXs billettsystem, inkludert appen «ebillett».

«Dette er en nøkkel til et mangfold av viktige », understreket Richard Brattli (enhetsleder kultur i Vestvågøy kommune) under åpningsforestillingen lørdag 6. mai 2017. Foto: Meieriet kultursenter.