ARTISTOMTALE

Dag Ingebrigtsen og Torstein Flakne som duo

Dag Ingebrigtsen har ikke før annonsert at han skal turnere med sammen med Knut Erik Østgård (Return) og Ole Jacob Evenrud (Ole i’Dole), før det blir kjent at han også skal turnere med sin venn Torstein Flakne.

I 1980 ble The Kids kjent over natta med monsterhiten «Hun er forelska i lærer’n».

Da hadde Flakne allerede drevet noen år, med bandnavn som Page 9 og Harvest, og i mai 1979 ble Ingebrigtsen med.

I desember samme år tok de navnet The Kids.

Gjennombruddet kom med singlen «Hun er forelska i lærer’n!», som lå på VG-lista i femten uker i 1980. Den svenske versjonen, «Hon är förelskad i lärar’n», nådde andreplass i Sverige i 1981.

Gruppen eksisterte frem til kun 1982. De ga ut debutalbumet Norske jenter (1980) og oppfølgeren Sønner av Norge (1981). Engelske versjoner av ti låter fra disse to albumene ble utgitt på Sons Of Norway (1981).

Etter The Kids-perioden fikk Dag flere solosuksesser, og siden ble det aktivitet med band som TNT og Stage Dolls.

I september og oktober 2019 vil Dag Ingebrigtsen og Torstein Flakne, som duo, gi publikum et innblikk i sine musikalske reiser, med både opp- og nedturer, og ikke minst et gjenhør med alle hittlåtene som:

Alt for Norge, Seven Seas, Love Don´t bother me, Forelska i lærer´n og Vil du værra med mæ hjem.

Duoen representeres av Nama Management Events AS.

Tre 80-tallsveteraner slår seg sammen som Veteranene

Kulturhusmagasinet – Bilde, lyd, lys og teknikk for norske scener. Vi dekker stedene, menneskene og bransjen. Tips oss gjerne om nyheter der du jobber – på kulturhus, rockeklubb, teater, opera, festival, eller hos management – og andre leverandører av teknisk utstyr!

NAVNESKIFTE:

Vi skifter navn og domene 01.01.2019 til Scenemagasinet for å tydeliggjøre at vi dekker alle aspekt av bransjen.

TIPS OSS! Har du nye produkter, prosjekter, planer? Driver du en scene og vil ha besøk? Er du leverandør? Ta kontakt med oss!