NYTT OM NAVN

Bærum Kulturhus søker etter kommunikasjonsrådgiver

Bærum Kulturhus. Foto: Bruce Damonte. ©

Et av landets største og mest besøkte kulturhus søker etter ny kommunikasjonsrådgiver.

Bærum Kulturhus i Sandvika i Bærum kommune utenfor Oslo programmerer og drifter scenene Bærum Kulturhus – Store Sal, Underhuset og Foajéscenen, samt Sandvika Teater og Lille Scene. De beskriver seg som et av landets ledende kulturhus, som årlig gjennomfører ca. 1000 arrangementer for 120.000 besøkende. Arrangementene spenner over et bredt spekter innen musikk, dans, teater og billedkunst.

Nå søker Bærum Kulturhus etter en kommunikasjonsrådgiver og markedsfører med et presist språk, stor kunnskap om digitale medier og forståelse for kultur. Medarbeideren skal ha en sentral rolle med å formidle arrangement i sosiale medier, trykksaker og på hjemmesiden.

Bærum Kulturhus sin logo.

Stillingen rapporterer til kommunikasjonsansvarlig Karin Sigrid Bugge.

Hun forteller til Kulturhusmagasinet at dette er en helt ny stilling.

Selv har Bugge arbeidet der i ni år, mens hennes kollega, kommunikasjonsrådgiver Siri Narverud Moen, har to års erfaring.

– Det er en stor jobb å selge inn alle arrangementene og alt som skjer hos oss. Vår hverdag er mer kompleks nå enn tidligere. Sosiale medier og pressejobbing tar mye tid, forklarer Bugge om hvorfor kommunikasjonstaben skal utvides.

Bærum Kulturhus er tilstede på Facebook og Instagram, men ikke Twitter og Snapchat.

– Vi la ut stillingen rett før jul 2017 og har søknadsfrist i midten av januar. Vi regner med mange søkere. Da vi hadde den forrige utlysningen fikk vi mange og godt kvalifiserte søkere. Dette er jo en morsom jobb, med mye spennede å jobbe med, sier Bugge.