NYTT OM NAVN

28 søkte og Benedicte Kilvær Eilertsen fikk jobben hos Stormen Konserthus i Bodø

Benedicte Kilvær Eilertsen inne i hovedsalen i Stormen Konserthus. Foto: Stormen Konserthus.

– Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på de spennende oppgavene som venter i Stormen, sier Benedicte Kilvær Eilertsen (39).

Hun er opprinnelig fra Svolvær, og Lofotoen er i hennes hjerte.

– Når det gjelder næringsliv og verdiskapning ligger Bodø meg nærmest. Jeg har hentet mye god ballast fra Lofoten. Du sier aldri nei til en turist i Lofoten, da ordner vi opp, forteller Benedicte til Kulturhusmagasinet.

– Vi fra Lofoten er positive, åpne og skjemmes ikke. Vi tar vare på hverandre og vi dømmer ikke folk. Vi er rause og storhjertede og aksept for at folk er forskjelig, sier hun til vårt nettsted.

Hun er ansatt som salgs og markedsleder for Stormen Konserthus i Bodø fra 1. mars 2018.

Benedicte Kilvær Eilertsen overtar etter Andreas Førde, som hadde stillingen som markeds- og kommunikasjonssjef.

Det var mange godt kvalifiserte av de 28 søkerne, forteller direktør Rolf-Cato Raade.

Han beskriver Benedicte som kreativ med mye energi, med et stort kontaktnett og med et naturlig salgstalent. Hun utpekte seg først og fremst med solid erfaring og dokumenterte resultater innen salg.

– Hun er veldig motivert for oppgavene i Stormen og vi ser frem til å få Benedicte med på laget, sier Raade.

Styreleder Rolf-Cato Raade i Norsk Kulturhusnettverk er til daglig adm. direktør for Stormen Konserthus Bodø KF. Foto: Per Mork, Kulturhusmagasinet.no ©

Benedicte Kilvær Eilertsen beskriver intervjuprosessen som grundig og god», hvor hun fikk bli kjent med både organisasjonen og forventningene.

– Stormen har vist seg fra en god og tillitsfull side. De har vært like opptatt at jeg skulle føle meg velkommen og at de skulle være rett for meg, som at jeg skulle være rett for dem. Det har vært de mest grundige intervjurundene jeg har vært med på.

– Hva med Rolf-Cato?

– Han har gode og klare mål for hva han ønsker. Det liker jeg! Jeg har konkurranseinstinkt og klare ideer for hva som skal gjøres.

– Jeg har et stort nettverk innenfor byens bedrifter og jeg gleder meg til å presentere Stormens alle muligheter for disse. Det finnes et stort uutnyttet potensial både når det gjelder arrangement for ansatte og kunder.

Nå ser hun frem til å jobbe med konserthusets samarbeidspartnere, samt aktivt bidra til nye samarbeidsavtaler.

– Det blir en spennende utfordring å få det overordnede ansvaret for konserthusets hjemmeside, markedsføring og fremtidsrettet bruk av sosiale medier og jeg har mange ideer om hvordan dette skal gjøres. Stormen Konserthus et er et flott og stort hus med mange ansatte.

Benedicte Kilvær Eilertsen. Foto: Privat.

Benedicte Kilvær Eilertsen har studert jus ved Universitetet i Tromsø før hun ble utdannet siviløkonom på Handelshøyskolen i Bodø.

Hun har bred erfaring med salg og markedsarbeid etter mange år som markedskonsulent i Avisa Nordland. Der jobbet hun med avis, magasiner, nett, TV og sosiale medier. De siste årene har hun jobbet som selvstendig næringsdrivende med prosjekter for Bodø Gårdeierforening og Bodø Næringsforum.

Benedicte Kilvær Eilertsen. Foto: Privat.

Stormen er kulturkvartalet i Bodø bestående av Stormen Konserthus og Stormen Bibliotek. Kulturkvartalet ble åpnet 16. november 2014 og ligger ved havna i Bodø sentrum.