NYTT OM NAVN

22 vil overta sjef for Kulturhuset Ælvespeilet

Søkerne til jobben som avdelingsleder for Kulturhuset Ælvespeilet i Porsgrunn.

22 personer har søkt på jobben som avdelingsleder for Kulturhuset Ælvespeilet i Porsgrunn.

Knut Inge Solbu gir seg etter seks års innsats.

Mariann Eriksen, kultur- og idrettssjef i Porsgrunn kommune, forteller til Kulturhusmagasinet.no at de starter intervjuene nå i slutten av oktober.

– Vi håper å ha tatt en avgjørelse i løpet av november dersom vi finner kandidaten vi ønsker oss, sier Eriksen.

Blant kjente navn på søkerlisten finner vi blant annet Johnny G. Stene, fagansvarlig for kultur i Drangedal kommune, kultursjef Therese Hauger i Sandnes og kultursjef Arnstein Håkonsen i Vennesla kommune.

Det er også en mann og en kvinne som har bedt om, og fått innvilget, at deres navn er unntatt offentlighet. Her er det vel rimelig å anta at det kanskje kan være snakk om eksempelvis noen i en tilsvarende stilling som ønsker nye utfordringer, eller andre med profilerte jobber som ønsker å unngå fokus på at de ønsker nye utfordringer.

Se hele søkerlisten her.

Kulturhuset Ælvespeilet søker etter ny sjef

Knut Inge Solbu hos Kulturhuset Ælvespeilet skal tilbake til filmbransjen