BRANSJELEVERANDØR

​Tix med sin tredje norske kunde

Fra venstre: Tix-gründer Sindri Mar Finnbogason, kulturhusleder Andreas Gilhuus fra Kulturhuset Bølgen i Larvik og konsulent Marianne Hettervik fra Tix Norge. Foto: John Berge, KINOMAGASINET.no ©

Tix fortsetter å kapre nye kunder i Norge. Nå har Kulturhuset Bølgen signert kontrakt med selskapet.

Fra før av har Tix fått Arendal kulturhus som sin første norske kunde og Nøtterøy kulturhus.

Alle de tre kulturhuskundene har tidligere brukt Venuepoints sitt system.

– Vi har hatt Venuepoint i fem år. Da kontrakten gikk ut hadde vi en anbudsrunde, forteller kulturhusleder Andreas Gilhuus hos Kulturhuset Bølgen i Larvik til Kulturhusmagasinet.no.

Og der kom altså nystartede Tix best ut.

– De scoret best på kvalitet og pris, sier Gilhuus.

Han mener det er flott at det er kommet en ny aktør inn i billettsystem-markedet.

– Det er bra at konkurransen skjerpes. Da settes det større krav til kvalitet, hvor alle aktører jobber med å tilfredstille kravene til kundene.

Les mer om Tix her:

TIX har sikret seg de to første norske kulturhuskundene

Billettsystemet TIX på vei inn i Norge